Linda Schilperoort op LinkedIn

Het verhaal van Buro Bureau


In 2010 startte ik met Buro Bureau. Omdat tekst en beeld zo vaak mooier en beter kunnen. Omdat content meer is dan aanwezig zijn, online of offline.

Buro Bureau vertaalt wat organisaties en ondernemers echt willen vertellen in content die die gehoord, gezien en gelezen wordt door de juiste mensen op de juiste plek. Dat vereist een heldere strategie, en het maken van keuzes. Je hoeft niet op alle social media aanwezig te zijn bijvoorbeeld. Zeker niet als de enige reden is dat anderen dat wel doen. En je hoeft niet iedereen te bereiken, als jouw boodschap helemaal niet bedoeld is voor iedereen. Bovendien zijn er zo veel verschillende manieren om je verhaal te vertellen: van tekst tot video en van blog tot pin. Ik help bij het maken van die keuzes.

Daarnaast helpt Buro Bureau bij het vinden van de juiste stijl en toon in tekstgebruik. En zet trainingen en workshops in om ondernemers zelf hun verhaal te vinden en te laten vertellen. In alle kanalen die een ondernemer gebruikt.

En ik?

Ik ben Linda Schilperoort. Contentspecialist, organisator en tekstschrijver. Ik ga voor inhoud. Heb ervaring als communicatiemedewerker, tekstschrijver, webredacteur, content manager en redactioneel manager. En daarnaast als programmamanager voor diverse congressen en events over online business, communicatie en marketing.

Ook een goed verhaal laten vertellen door Buro Bureau? Neem dan contact op!