Creatieve oplossingen

Wat kan Buro Bureau doen?


Corporate storytelling: content in context


Hoe vertelt een verhaal wat een organisatie doet en waar ze goed in is? Hoe zorg je dat je teksten passen bij je (visuele) identiteit? Of nog een stap eerder: wie ben je en waarom doe je wat je doet? Met een achtergrond in het bedrijfsleven (communicatie en management) en bij een uitgever gespecialiseerd in online media en business, denk ik mee over inhoud en uitvoering, zodat het verhaal van een organisatie goed tot stand komt en zowel binnen als buiten de organisatie op de juiste manier wordt verteld.

Contentmanagement en -marketing

Over goede content moet je goed nadenken. Ik adviseer, creëer concepten, maak je contentkalender, bedenk een strategie, zorg voor de juiste tone of voice, bedenk onderwerpen, kies kanalen en middelen en schrijf teksten. Voor blogs, diverse social media kanalen enz. Ik coördineer, stuur aan en begeleid. Haak de juiste bureaus of personen aan voor andere content dan tekst en zorg voor een kloppend verhaal.

Beeld bij tekst


Buro Bureau zorgt voor aansluiting tussen beeld en tekst. Tussen huisstijl en taalgebruik, vormgeving en communicatie. Ook voor beeld bij de tekst of zelfs voor opdrachten alleen op het grafische vlak kun je bij Buro Bureau terecht.

Tekstschrijven en redigeren

Kloppen spelling en grammatica van je teksten? Loopt de tekst goed? Vertelt de tekst jouw verhaal op de juiste manier of wil je nieuwe teksten? Buro Bureau schrijft, corrigeert en redigeert. Voor web, social media en print.

Social media

Wat vertel je op welke manier via welk platform om het gewenste resultaat te halen? Buro Bureau adviseert, leert en schrijft.

Buro Bureau gaat uit van de inhoud en is overtuigd van van een goed verhaal dat past bij een ondernemer of een onderneming. Hulp nodig bij het verwoorden van het verhaal van je organisatie, het (leren) schrijven van teksten of het (leren) gebruiken van social media? Neem dan contact op!